Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsors Team 264

Add Noise Internet & Design

Add Noise Internet & Design werkt al jaren aan reclame in al z’n vormen.

Add Noise heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkeld als een gedegen internetpartner die met oog voor kwaliteit werkt aan de allernieuwste oplossingen op het gebied van nieuwe media. Zo is Add Noise gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties voor mobiele telefoons. We zijn offical iPhone developer en laten zien dat een mobiele website wel degelijk mooi en functioneel kan zijn. Inmiddels is Add Noise al twee keer geprezen door Apple voor het maken van websites en applicaties voor mobiele telefoons.

Add Noise Internet & Design

V.D. Broek/V. Miltours

Voor elke gelegenheid, elke klus een auto of bus van Van Mil Tours dus! Met afstand de comfortabelste.

SNEL WEG? HUUR EEN BUS!

Met een touringcar van Van Mil Tours is elke bestemming binnen handbereik. Wij zijn al 4 generaties onderweg en op basis van die expertise zijn óók de door jou ongebaande paden voor ons bekend terrein. Kies dus jullie bestemming en maak jullie herinnering. Wij verzorgen met een touringcar op maat het vervoer.

Dat wat ons als mensen beweegt, in vervoering brengt, is wat ons gaande houdt. Want een doel verbindt ons aan ambities, aan dromen én aan elkaar. Iedere groep, groot of klein, is onderweg. Heeft een bestemming. Dichtbij de eigen identiteit, of juist ver buiten de gebaande paden. Samen plekken ontdekken, samen ervaringen opdoen en samen herinneringen maken versterkt de band.

Naast enkel het vervoer kunt u er ook voor kiezen om door Van Mil Tours een compleet arrangement te laten samenstellen naar een door u opgegeven bestemming. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

V.D. Broek/V. Miltours

OfficeSpecialisten

Experts in Microsoft Office, meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk Microsoft Office toepassingen. Ondersteuning van uw bestaande toepassingen, volledig beheer en nieuwbouw. vanuit uw visie want wij hebben een bedrijfskundige achtergrond en kunnen meedenken op uw niveau.

OfficeSpecialisten ontwikkelt maatwerk software oplossingen met het vertrouwde Microsoft Office Pakket als uitgangspunt. Uren werk teruggebracht tot één druk op de knop, dat zijn de resultaten waar de medewerkers van OfficeSpecialisten voor gaan!

De software oplossingen van OfficeSpecialisten maken uw organisatie efficiënt en slagvaardig. Dankzij een goed inzicht in bedrijfsprocessen weet OfficeSpecialisten snel tot de kern van het probleem te komen. Tijdens experttrainingen draagt OfficeSpecialisten haar kennis en ervaring graag aan u over.

OfficeSpecialisten

Con Fuego

HET BESTE VLEES VAN DE WERELD

Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en premium cuts.

Grillrestaurant Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 600 wijnen staan.

Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine.

Con Fuego

Rensen

Regeltechniek zit diepgeworteld in onze genen.

Wij zijn ontdekkers die bewijzen dat het onmogelijke wél kan. Want als we niet gevonden krijgen wat we nodig hebben, dan ontwikkelen we het toch zelf! En dan gaan wij net zo lang door… tot het helemaal perfect is. Zoals vakspecialisten dat doen. Voor ons niet meer dan normaal en voor jou een unieke oplossing die je vooruithelpt.

Wij ontwerpen en bouwen de meest complexe installaties en zorgen goed voor ze. Wij maken gebouwen gezond, comfortabel en veilig. Als lange termijnpartner zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

Wij zijn klimaat-engineers die pionieren met lef, denken buiten de gebaande paden, niets voor zeker aannemen en gaan verder waar anderen stoppen.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

 

Rensen