Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsors Team 264

V.D. Broek/V. Miltours

Voor elke gelegenheid, elke klus een auto of bus van Van Mil Tours dus! Met afstand de comfortabelste.

SNEL WEG? HUUR EEN BUS!

Met een touringcar van Van Mil Tours is elke bestemming binnen handbereik. Wij zijn al 4 generaties onderweg en op basis van die expertise zijn óók de door jou ongebaande paden voor ons bekend terrein. Kies dus jullie bestemming en maak jullie herinnering. Wij verzorgen met een touringcar op maat het vervoer.

Dat wat ons als mensen beweegt, in vervoering brengt, is wat ons gaande houdt. Want een doel verbindt ons aan ambities, aan dromen én aan elkaar. Iedere groep, groot of klein, is onderweg. Heeft een bestemming. Dichtbij de eigen identiteit, of juist ver buiten de gebaande paden. Samen plekken ontdekken, samen ervaringen opdoen en samen herinneringen maken versterkt de band.

Naast enkel het vervoer kunt u er ook voor kiezen om door Van Mil Tours een compleet arrangement te laten samenstellen naar een door u opgegeven bestemming. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

V.D. Broek/V. Miltours

Rensen

Regeltechniek zit diepgeworteld in onze genen.

Wij zijn ontdekkers die bewijzen dat het onmogelijke wél kan. Want als we niet gevonden krijgen wat we nodig hebben, dan ontwikkelen we het toch zelf! En dan gaan wij net zo lang door… tot het helemaal perfect is. Zoals vakspecialisten dat doen. Voor ons niet meer dan normaal en voor jou een unieke oplossing die je vooruithelpt.

Wij ontwerpen en bouwen de meest complexe installaties en zorgen goed voor ze. Wij maken gebouwen gezond, comfortabel en veilig. Als lange termijnpartner zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

Wij zijn klimaat-engineers die pionieren met lef, denken buiten de gebaande paden, niets voor zeker aannemen en gaan verder waar anderen stoppen.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

 

Rensen