Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsors Team 264

V.D. Broek/V. Miltours

Voor elke gelegenheid, elke klus een auto of bus van Van Mil Tours dus! Met afstand de comfortabelste.

SNEL WEG? HUUR EEN BUS!

Met een touringcar van Van Mil Tours is elke bestemming binnen handbereik. Wij zijn al 4 generaties onderweg en op basis van die expertise zijn óók de door jou ongebaande paden voor ons bekend terrein. Kies dus jullie bestemming en maak jullie herinnering. Wij verzorgen met een touringcar op maat het vervoer.

Dat wat ons als mensen beweegt, in vervoering brengt, is wat ons gaande houdt. Want een doel verbindt ons aan ambities, aan dromen én aan elkaar. Iedere groep, groot of klein, is onderweg. Heeft een bestemming. Dichtbij de eigen identiteit, of juist ver buiten de gebaande paden. Samen plekken ontdekken, samen ervaringen opdoen en samen herinneringen maken versterkt de band.

Naast enkel het vervoer kunt u er ook voor kiezen om door Van Mil Tours een compleet arrangement te laten samenstellen naar een door u opgegeven bestemming. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

V.D. Broek/V. Miltours

OfficeSpecialisten

Experts in Microsoft Office, meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk Microsoft Office toepassingen. Ondersteuning van uw bestaande toepassingen, volledig beheer en nieuwbouw. vanuit uw visie want wij hebben een bedrijfskundige achtergrond en kunnen meedenken op uw niveau.

OfficeSpecialisten ontwikkelt maatwerk software oplossingen met het vertrouwde Microsoft Office Pakket als uitgangspunt. Uren werk teruggebracht tot één druk op de knop, dat zijn de resultaten waar de medewerkers van OfficeSpecialisten voor gaan!

De software oplossingen van OfficeSpecialisten maken uw organisatie efficiënt en slagvaardig. Dankzij een goed inzicht in bedrijfsprocessen weet OfficeSpecialisten snel tot de kern van het probleem te komen. Tijdens experttrainingen draagt OfficeSpecialisten haar kennis en ervaring graag aan u over.

OfficeSpecialisten

ABC Clinic

ABC Clinic behoort tot de meest vooraanstaande privéklinieken in Nederland op het gebied van plastische chirurgie.

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. 

Wij bieden onze cliënten kwaliteit, door steeds verantwoording te nemen voor het continue verbeteren van onze processen en werkmethoden die de veiligheid en de beste resultaten in alles wat we doen kunnen waarborgen.

Wij bieden onze cliënten een optimaal advies doordat onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen intensief met elkaar samenwerken. Daarbij werken wij ook samen met verschillende huidtherapeuten.

Wij werken proactief samen als een team; zowel artsen als ondersteunende medewerkers. Wij weten wat het belang is van de verschillende schakels in het proces. Betrekken, informeren en helpen elkaar waar nodig om onze missie, visie en doelstellingen als een team te bereiken.

ABC Clinic

Rensen

Regeltechniek zit diepgeworteld in onze genen.

Wij zijn ontdekkers die bewijzen dat het onmogelijke wél kan. Want als we niet gevonden krijgen wat we nodig hebben, dan ontwikkelen we het toch zelf! En dan gaan wij net zo lang door… tot het helemaal perfect is. Zoals vakspecialisten dat doen. Voor ons niet meer dan normaal en voor jou een unieke oplossing die je vooruithelpt.

Wij ontwerpen en bouwen de meest complexe installaties en zorgen goed voor ze. Wij maken gebouwen gezond, comfortabel en veilig. Als lange termijnpartner zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

Wij zijn klimaat-engineers die pionieren met lef, denken buiten de gebaande paden, niets voor zeker aannemen en gaan verder waar anderen stoppen.

Wij bouwen omgevingen voor alle vormen van bedrijvigheid en creëren condities voor het verbeteren van gezondheid, prestatie en veiligheid.

 

Rensen

Con Fuego

Het restaurant voor iedereen.

Alle producten bij Con Fuego zijn van hoge kwaliteit. Zo ook ons vlees, dat van de beste producenten ter wereld komt. Ieder stuk vlees behandelen we met veel liefde.

Con Fuego serveert de mooiste steaks van Breda. Natuurlijk staan er nog andere gerechten op de kaart, maar het is het vlees dat ons het meest na aan het hart ligt.

Een plek voor iedereen die houdt van goed gezelschap, mooie wijnen en mooie ingrediënten die zonder poespas, maar met veel vakmanschap en ervaring worden bereid. 

We verwelkomen je graag!

Con Fuego

V+S Electro

V+S Elektro: veelzijdig in elektro

V+S Elektro levert innovatieve en betrouwbare installaties op het gebied van elektrotechniek, (data)communicatie, beveiliging en duurzame energie. Wij denken met onze klanten mee vanuit de moderne technologieën en leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan de eisen en normen die nu gelden. Waar mogelijk passen we energie besparende of duurzame oplossingen toe.

Onze praktische, veilige en duurzame oplossingen leveren we aan particulieren en bedrijven in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij zorgen ervoor dat alles naar wens van onze klanten werkt.

V+S Elektro is gespecialiseerd in:

  • Renovatie
  • Panelenbouw
  • Zonnepanelen
  • Telefoon en Datanetwerken
  • Licht- en Elektrotechnische installaties
  • Beveiligingsinstallaties
  • Huisautomatisering / Domotica
  • Service en onderhoud

Kwaliteit, flexibiliteit en service vinden wij erg belangrijk. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar, we zorgen voor duidelijke afspraken en een snelle dienstverlening.

V+S Electro