Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsors Team 264

Add Noise Internet & Design

Add Noise Internet & Design werkt al jaren aan reclame in al z’n vormen.

Add Noise heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkeld als een gedegen internetpartner die met oog voor kwaliteit werkt aan de allernieuwste oplossingen op het gebied van nieuwe media. Zo is Add Noise gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties voor mobiele telefoons. We zijn offical iPhone developer en laten zien dat een mobiele website wel degelijk mooi en functioneel kan zijn. Inmiddels is Add Noise al twee keer geprezen door Apple voor het maken van websites en applicaties voor mobiele telefoons.

Add Noise Internet & Design

Goodweek

Goodweek staat voor ons voor persoonlijk contact, een schat aan ervaring en kennis, én het gevoel van vrijheid. Dit is de kern van een goede week. Voor jou en voor ons.

Goodweek is het resultaat van de laatste 20 jaar. We hebben de wereld van personeelsbemiddeling en backoffice door en door leren kennen. Uitzendbureaus from scratch opgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Wetten en regels beproefd. En onderzoek gedaan naar software, prijzen en concurrenten in de markt. Onze conclusie: het kan anders en móet anders. De manier waarop we werken verandert razendsnel. Geautomatiseerde platformen schieten als paddenstoelen uit de grond in de arbeidsmarkt. Toch blijft de flexbranche mensenwerk.

Good becomes even better. We hebben ons CRM-platform zo opgebouwd dat alles up-to-date blijft. We blijven continu investeren in ons systeem, onze diensten, onze klanten en onze eigen mensen. Juist die frisse blik op de markt maakt ons ultiem wendbaar.

Goodweek

Con Fuego

HET BESTE VLEES VAN DE WERELD

Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en premium cuts.

Grillrestaurant Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 600 wijnen staan.

Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine.

Con Fuego