Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Teamleden gezocht

Teamleden gezocht

Ben jij die enthousiaste teamplayer die zich wil inzetten voor de Roparun acties, maar ben jij ook een persoon die een onvergetelijk ervaring wil beleven in het Pinksterweekend in 2022 Dan zijn wij op zoek naar jou!!

De Roparun is een non-stop estafette loop met als doel geld op halen voor Stichting Roparun. Zij doen dit om palliatieve zorg te kunnen leveren aan kankerpatiënten en hun directe naasten en familieleden .

Team 264 doet de Roparun  met een team van ongeveer 21 teamleden. Helaas hebben na een aantal jaren trouwe inzet een paar teamleden aangegeven komend jaar niet meer mee te kunnen met de Roparun.

Daarom zijn wij voor ons Roparun team op zoek naar jou, de enthousiaste teamplayer die zich willen inzetten voor dit mooie doel. Wat zoeken wij:

  • 1 of 2 Sportmasseurs
  • 1X Fietser/Fietster
  • 2X Chauffeur/Navigator
  • 1X Hardloper/Hardloopster

Tijdens de Roparun zijn er drie teams, Team A (2X Chauffeur/Navigator, 2X Fietser en 4X Hardlopers)  begint en wordt door Team B (2X Chauffeur/Navigator, 2X Fietser en 4X Hardlopers na een shift van ongeveer 55KM afgewisseld. Als loper, loop je iedere keer tijdens de shift een stukje van 1 kilometer en daarna wordt je afgewisseld door de volgende hardloper. Nadat bijvoorbeeld Team A is gewisseld gaan zij terug naar het basiskamp waar de masseurs klaar staan om de hardlopers en fietsers te masseren. Het catering team is ondertussen druk bezig om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien, als dit allemaal gedaan is ga je uitrusten/slapen in de touringcar, terwijl de teamleden in diepe rust zijn rijdt de touringcar naar het volgende basiskamp. De totale afstand is ruim 525 kilometer en wij gaan van Parijs naar Rotterdam. (Bovenstaande is in een notendop omschreven)

Ben je geïnteresseerd na bovenstaand gelezen te hebben of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, roparunteam2641team1taak@gmail.com

Leven toe te kunnen voegen aan dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”.

 

Aanmelding nieuw teamlid