Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Het Roparun team

Het Roparun team

Waaruit bestaat een Roparun team?

Een Roparun Team bestaat uit minimaal 20 personen, al deze teamleden heb je voor en tijdens de Roparun allemaal nodig. De Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken, elk teamlid heeft zijn eigen taak binnen het team:

  • Team Captain:  Heeft contact met Stichting Roparun en verzorgt de administratieve afhandeling en verantwoording.
  • Loop coördinator: Deze begeleidt de lopers en zorgt ervoor dat het team minimaal 1X een oefen run kan doen
  • Bus chauffeurs:  Er zijn 2 bus chauffeurs grote bus (Touringcar) en er zijn 4 chauffeurs/navigators kleine bus. De 4 chauffeurs/navigators kleine bus zijn verantwoordelijk voor het uitprinten van de juiste versie van de route rol (laatste versie staat 1 week voordat de Roparun begint online), de juiste versie plaatsen op de 2 Garmins, duidelijke communicatie met de chauffeurs grote bus waar en in welke plaatsen het basiskamp/rustplek wordt neer gezet. Op de Route rol staat duidelijk aangegeven waar de wisselplekken zijn, alle wisselplekken zijn aan de hand van de GPS coördinaten in de navigatie gezet van beide busjes. In elk busje ligt een goede fietspomp, een banden reparatie set, 8 Roparun goedgekeurde veiligheid/licht hesjes, EHBO koffer en alles wat je nodig hebt tijdens de Roparun op de route.
  • Fietsers: De 4 fietsers zorgen zelf voor een fiets en dat deze de juiste verlichting heeft en voorzien is van Navigatie zodat ze tijdens het Run-Bik-Run gedeelte de juiste route kunnen volgen. Ook zorgen de fietsers voor de juiste fietskleding tijdens de Roparun. En spreken onderling af wie er voor fietst en wie achter fietst.
  • Hardlopers: De hardlopers zorgen voor hun eigen kleding. Voordat ze beginnen met de Roparun spreken ze af wie als 1ste  begint, wie als 2de , wie als 3de  en wie als 4de . De hardlopers spreken onderling af welke afstand ze lopen op de route, bijvoorbeeld 1KM of 1.5KM.
  • Catering: Er zijn 2 of 3 mensen van de catering verzorgen tijdens de Roparun op de meest rare tijdstippen het eten en drinken van het Roparun Team die net van de Route afkomen en degene die op het basiskamp zijn. Ook zorgt de catering ervoor dat de krat met proviand aangevuld blijft in het busje dat langs de route rijd en houd rekening met de eetwensen van de teamleden.
  • Masseur: Er zijn 2 of 3 masseurs deze verzorgen op de meest vreemde tijden de spieren van de fietsers en hardlopers. Ook de andere teamleden kunnen hier gebruik van maken.

Teamkleding Team 264 1 Team 1 Taak

Voor de herkenbaarheid heeft Team 264 zijn eigen teamkleding. Deze kleding wordt gedragen bij de te houden acties/evenementen en natuurlijk bij de start van de Roparun in Parijs of Bremen en bij de Finish in Rotterdam.

De kleur van de kleding is grijs en de kleur van ons logo is blauw, de voorkant van de kleding is bedrukt met een blauwe “route” lijn van links onder naar rechts boven en daar onder staat een rechte blauwe lijn met daarop de tekst Roparunners.nl (website link) en op de achterkant is in het blauw ons logo 1 Team 1 Taak en de teamnaam gedrukt.  Je maakt als teamlid zelf de keuze welk kledingstuk uit het pakket jij wil bestellen. Ieder teamlid is verplicht om bij de start in Parijs of Bremen en bij de finish in Rotterdam teamkleding te dragen, zodat Team 264 duidelijk herkenbaar is en als 1 team over de finish gaat!! Ook bij te houden acties kan gevraagd worden om team kleding te dragen, zodat duidelijk is wie er bij Team 264 hoort en om de mensen bekend te maken met de Roparun.

Het kledingpakket bestaat uit:

  • Een hoody,
  • Een katoenen shirt,
  • Een hardloop shirt (dames en heren model)
Wie zijn onze teamleden