Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsors Team 264

Add Noise Internet & Design

Add Noise Internet & Design werkt al jaren aan reclame in al z’n vormen.

Add Noise heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkeld als een gedegen internetpartner die met oog voor kwaliteit werkt aan de allernieuwste oplossingen op het gebied van nieuwe media. Zo is Add Noise gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties voor mobiele telefoons. We zijn offical iPhone developer en laten zien dat een mobiele website wel degelijk mooi en functioneel kan zijn. Inmiddels is Add Noise al twee keer geprezen door Apple voor het maken van websites en applicaties voor mobiele telefoons.

Add Noise Internet & Design

Eijsink

Kies je voor Eijsink, dan kies je voor topkwaliteit én de allerbeste service.

Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. En dat doen we met alle plezier. We staan 24/7 voor je klaar. Gelukkige, succesvolle klanten zijn dan ook al ruim 35 jaar voor ons het grootste compliment.

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden en beheren, dat regelen wij van A tot Z. Eijsink ontwikkelt ijzersterke software waarmee wij ondernemen gemakkelijker  maken. Denk hierbij aan het kassasysteem, personeelsplanning, bar/keukenmanagement, tafelreserveringen, bestelsites, van horeca tot retail, van leisure tot zorg!! Elke ondernemer mag bij ons aankloppen.

Eijsink