Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Sponsor acties

Sponsor acties 2019

Vindt jij het leuk om uit eten te gaan? Of vindt jij drop ook zo lekker? Bekijk dan nu onze acties voor 2019!!

Drop verkoop

Vindt jij drop ook zo lekker?

Dat komt mooi uit, Team 264 verkoopt ruim 30 soorten snoep/drop, je betaalt voor 1KG drop €6.00. Maar als je twee zakken drop/snoep van 1KG koopt dan betaal je slechts €5.00 per 1KG!!

Wil je meer informatie over deze actie of de flyer met de ruim 30 soorten drop/snoep ontvangen, neem dan nu contact met ons op!!

 

Drop bestelling

Roparun Diner

Wil jij genieten van een heerlijk 4 gangen diner inclusief 4 consumpties voor maar €45, meldt je dan nu aan!!

De locatie is de Luchtmachttoren in Breda en het restaurant is gevestigd op de 16de verdieping, dit betekend dat terwijl jij aan het eten bent ook nog kan genieten van een heel mooi uitzicht over Breda!!

Wil jij genieten van een heerlijk 4 gangen diner inclusief 4 consumpties voor maar €45, meldt je dan nu aan via roparunteam264_denbreejen@outlook.com!!

Biljartmarathon

30 uur biljarten voor de Roparun

Teamlid Piet Heijmans gaat in het weekend van zaterdag 19 januari en zondag 20 januari 30 uur Biljarten voor Stichting Roparun. Piet is teamlid van het eerste uur, hij gaat tijdens Roparun 2019 voor de 13de keer mee als fietser!! Tevens wordt er tijdens deze biljartarathon ook een loterij gehouden!!

De totale opbrengst van de Biljartmarthon en loterij is, € 4118.10!!

Inzamel actie oude telefoons en tablets

Lever nu u oude mobiele telefoon of tablet bij ons in

Heeft u nog oude GSM telefoons en tablets al dan niet defect en u doet er niets mee, steun dan onze actie. Wij verzamelen ze voor het goede doel ten gunste van de Roparun. Neem contact met ons op waar je ze naar toe kan sturen.

Inleveren mobiele apparaten