Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Donateurs

Donateurs Roparun 2019

"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Zonder donateurs/sponsors kunnen wij niet deelnemen aan de Roparun, maar nog belangrijker zonder sponsors of donateurs kunnen wij dit mooie doel niet steunen!! 

Wilt u ons sponsoren of een donatie doen neem dan contact met ons op!!

Den Breejen

Oppervlaktebescherming is ons vak sinds 1952. Als meester-schilders zijn wij een internationale partner voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in de maritieme en industriële sector. Den Breejen levert maatwerk en totaaloplossingen. Wij zijn een dienstverlener die uw zorgen uit handen neemt.

Vanuit ons hoofkantoor in Sliedrecht coördineren wij een ijzersterk team over de diverse locaties in Europa. Met gemotiveerde mensen, kennis en vakmanschap leveren wij de gewenste kwaliteit op efficiënte wijze.

Den Breejen is een groeiend en gezond familiebedrijf dat groot geworden is door klein te blijven. Al 65 jaar zorgen onze vakmensen voor kwaliteit. We onderscheiden ons door flexibiliteit, betrouwbaarheid en technologische voorsprong.

Den Breejen

Add Noise Internet & Design

Add Noise Internet & Design werkt al jaren aan reclame in al z’n vormen.

Add Noise heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkeld als een gedegen internetpartner die met oog voor kwaliteit werkt aan de allernieuwste oplossingen op het gebied van nieuwe media. Zo is Add Noise gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties voor mobiele telefoons. We zijn offical iPhone developer en laten zien dat een mobiele website wel degelijk mooi en functioneel kan zijn. Inmiddels is Add Noise al twee keer geprezen door Apple voor het maken van websites en applicaties voor mobiele telefoons.

Add Noise Internet & Design