Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Donateurs

Donateurs en Roparun

Om de 3 dagen Roparun te kunnen realiseren en om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het goede doel zoeken wij sponsors. Sponsors in financiële, maar ook in materiële zin. Dit is de reden dat wij u benaderen. In de afgelopen 13 jaar heeft ons team ruim € 80.000,- opgehaald om het leed dat kanker veroorzaakt te verlichten. Uw gift helpt daarbij enorm.

Wilt u een bijdrage leveren?

Wij hopen dat deze tekst u aan het denken zet en willen u van harte uitnodigen om Roparun Team  264 1 Team 1 Taak te sponsoren.

Een van de manieren om ons te sponsoren is onze kilometer actie. Onze chauffeurs, fietsers en hardlopers leggen in estafettevorm ongeveer 530 km af. Gesponsorde kilometers geven een extra boost!! Voor EUR 10,-sponsort u 1 kilometer.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL36ABNA0466278330 t.n.v. stichting Roparun Palliatieve zorg onder vermelding van Team 264, gevolgd door uw naam en eventueel de naam van het teamlid. Of doe nu een donatie op naam van 1 Team 1 Taak of kies de naam van het teamlid en wij vermelden uw logo en naam op  deze  website en Facebook!!

Heeft u vragen neem dan contact met Team 264 1 Team 1 Taak

Dank u voor uw support!!

Word ook donateur!

Add Noise Internet & Design

Add Noise Internet & Design werkt al jaren aan reclame in al z’n vormen.

Add Noise heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkeld als een gedegen internetpartner die met oog voor kwaliteit werkt aan de allernieuwste oplossingen op het gebied van nieuwe media. Zo is Add Noise gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties voor mobiele telefoons. We zijn offical iPhone developer en laten zien dat een mobiele website wel degelijk mooi en functioneel kan zijn. Inmiddels is Add Noise al twee keer geprezen door Apple voor het maken van websites en applicaties voor mobiele telefoons.

Add Noise Internet & Design