Wilt u meer informatie? Mail ons nu
Kilometer actie

KIlometer actie

Op zaterdag 30 mei zou Team 264 1 Team 1 Taak aan de start staan van hun 14de Roparun. Maar de Roparun is afgelast, dat wil niet zeggen dat de zorg voor mensen met kanker ook is afgelast. Jij kunt ons helpen want samen staan wij sterker!!

Door de Coronacrisis gaat de Roparun niet door en hebben wij veel van onze acties moeten annuleren waardoor er minder geld binnenkomt om de mooie doelen van Stichting Roparun te ondersteunen. 

Met de Roparun rijden, fietsen en lopen wij met het team van Parijs of Bremen naar Rotterdam over een afstand van ruim 533 kilometer. Natuurlijk rijden, fietsen en lopen wij niet alleen want we komen niet in Rotterdam zonder de ondersteuning van cateraars, masseurs en chauffeurs touringcar.

Jij kunt ons helpen want samen staan wij sterker!! De bedoeling is dat jij Team 264 van zondag 24 mei tot dinsdag 30 juni per Roparun kilometer sponsort, 1KM is €5 en je mag ook meerdere kilometers sponsoren!! 

Wij hopen dat bovenstaande tekst u aan het denken zet en willen u van harte uitnodigen om Roparun Team  264 1 Team 1 Taak te sponsoren.

Wij zouden het echt tof vinden als het ons lukt om de route Parijs/Bremen – Rotterdam vol te krijgen en daarmee een heel mooi bedrag op te halen voor de Roparun!!

Alvast bedankt namens Team 264!!

"Leven toevoegen aan de dagen , waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Doneer jou kilometers

Kilometer actie